Om oss

Brovold Shooting AS ble startet våren 2013 av Tore Brovold som eier. Firmaet ble startet etter påtrykk av noen produsenter som ville at vi skulle selge deres produkter i Norge.

Vi startet opp med agenturet fra Italienske Mattarelli som produserer høykvalitets og driftssikre kastemaskiner for Lerdueskyting. De har spesialisert seg på de Olympiske grener men har også laget en sporting linje med de viktigste maskinene.

Rangemaster fra Østerrike var den andre leverandøren som trykket på. De produserer elektronikk, betalingsløsninger  og styringssystemer for Lerdueskyting.  Vi monterer og selger disse produktene i dag. 

Etterhvert kom Castellani på banen og lurte på om vi ville være importør av deres produkter i Norge. Et så innarbeidet merke som Castellani var lett å si ja til selv om varelageret økte betraktelig.

Censdigital hørselvern var det neste som kom til i vår portefølje. Dette inbefatter 6 forskjellige proppetyper som er formstøpt til dine ører. Vi tok sertifisering som gjør at vi kan ta avstøpninger av kundens ører direkte på banen eller andre steder.

HEAR Safe AS som importerer Cens har også hørselvern til industri, musikere og andre yrkesgrupper som jobber i et støyende miljø.

Vi er også agenter for Perazzi Norge (Nordskog & Vågsland AS) på salg av Perazzi hagler/rifler i Norge. Vi står til tjeneste med all den kunnskap vi har om Perazzi og tilpasning av kolber. Etter avtale så står Tore Brovold til tjeneste med å tilpasse kolben til kjøperen / evt blir med kunden til fabrikken i Brescia, Italia. Tore er en av de få i Norge som har veldig gode kunnskaper om kolbetilpasning og Perazzi våpen.

I tillegg så har vi diverse produkter tilsalgs som vi mener at skyttere trenger. Har du en ide om noe som hjelper skyttere så har vi kontaktene for å kunne få det produsert.

Vi selger også enkelte jaktprodukter.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tilbud

  • Følg på:
  •  
  •  

Kontakt oss

Ved spørsmål til Brovold Shooting AS vennligst benytt følgende telefon eller epostadresse på linken nedenfor.

Tlf: 468 89 376 Man-Fre kl 12-15

E-post: Klikk her 

Postadresse : Ljøstadvegen 82, 2335 Stange

Besøksadresse etter avtale : Ljøstadvegen 30 A